Ilie Bolojan

by cute766
Ilie Bolojan Repatriot

Ilie Bolojan Repatriot

Ilie gavril bolojan (n. 17 martie 1969, birtin, vadu crișului, bihor, românia) este un politician român, primar al municipiului oradea după primul tur al alegerilor locale din 2008.a obținut al treilea mandat la alegerile locale din 5 iunie 2016, cu 70,95% din voturi. Ilie bolojan folosește cookies pentru a îmbunătăți experința de navigare. continuarea utilizării site ului, reprezintă acceptul dumneavoastră. mai multe detalii puteți găsi accesând pagina de politicĂ de cookies. Ilie bolojan a menţionat că o situaţie problematică a constatat în domeniul fondurilor europene, "o dezorganizare totală, cu proiecte care nu au manager de proiect", fiind necesară reorganizarea departamentului care a trecut în subordinea vicepreşedintelui mircea mălan, cu doar patru angajaţi. Ilie bolojan a vorbit și despre „direcţii care au fost scoase din aparatul propriu al cj pentru a li se pierde urma”. noua organigramă care urmează să fie votată joi prevede o reducere cu adevărat drastică faţă de cea instituită sub conducerea lui pasztor sandor în 2018, şi care conţinea 195 posturi, dintre care 174 sunt în. Ilie bolojan a declarat marți că mulți angajați ai cj efectiv nu au „obiectul muncii”, dar primesc salarii mari, inclusiv bonusuri de până la 50% pentru participarea la proiecte europene „cu mize mici”. fondul lunar de salarizare al consiliului județean ajunge la 270.000 de euro.

Adio Nymphaea Firma Lotus Center S A Instapanit Pe Numele Aquapark Ului

Adio Nymphaea Firma Lotus Center S A Instapanit Pe Numele Aquapark Ului

Candidatul pnl ilie bolojan are 69,35% din voturile pentru presedintia consiliului judetean bihor, iar pnl 64,37% din voturile pentru consilierii judeteni, arata rezultatele partiale ale alegerilor locale publicate de biroul electoral central. procentele reflecta voturile dupa numararea a 12% din totalul cele 655 de sectii de vot din bihor. Primarul municipiului oradea, ilie bolojan si candidat pnl la functia de presedinte al consiliului judetean (cj) bihor, a afirmat ca noul primar al municipiului resedinta de judet este florin birta, actualul viceprimar si liderul organizatiei pnl oradea. "este cert ca domnul florin birta a castigat alegerile, data fiind situatia din oradea, si asteptam votul la consiliul local si consiliul. Preşedintele consiliului judeţean, ilie bolojan, face curăţenie în instituţie. peste 80 de angajaţi vor fi daţi afară începând cu 1 decembrie. la cj vor rămâne doar 88 de bugetari, potrivit informaţiilor din presa locală. noul preşedinte a declarat că mulţi dintre angajaţii de cj. Noul președinte al consiliului județean (cj) bihor, ilie bolojan, a anunțat în prima conferință de presă de la preluarea mandatului că de la 1 decembrie vor fi concediați 86 de angajați, urmând ca în instituție să mai lucreze doar 88, relatează publicația bihoreanul. acesta a. Ilie bolojan: pentru dezvoltarea vestului româniei, nu doar a județului bihor, este nevoie ca autostrada transilvania să nu fie o promisiune neterminată niciodată, ci trebuie finalizată în următorii patru ani. asta e adevărat, că nu depinde de un consiliu județean sau altul în mod direct, ci depinde de ministerul transporturilor.

Ilie Bolojan Radu Tudor

Ilie Bolojan Radu Tudor

Ilie bolojan nu este nici primul, şi mai mult ca sigur nici ultimul politician bihorean care, cu riscul să piardă simpatia alegătorilor, devine protagonistul unui divorţ. un alt liberal, mihai sturza, ales în 1996, a divorţat de cea de a doua soţie după încheierea mandatului, ulterior retrăgându se din prim planul vieţii publice. Preşedinte al consiliului judeţean bihor, ilie bolojan, a anunţat marți că jumătate dintre angajații instituției pe care o conduce vor fi concediați de la 1 decembrie, în condițiile în care a constatat că aproape toate compartimentele aveau un personal supradimensionat. Ilie bolojan, oradea. 68,921 likes · 11,907 talking about this. preşedinte al consiliului judeţean bihor. Ilie bolojan a subliniat că "baza bunăstării nu poate fi decât creşterea economică", iar ca viitor preşedinte al cj bihor va crea condiţii pentru ca investitorii privaţi să creeze locuri de muncă mai multe şi mai bine plătite, în primul rând prin realizarea a patru parcuri industriale "în zonele unde nu este posibil să faci. Primarul municipiului oradea, ilie bolojan şi candidat pnl la funcţia de preşedinte al consiliului judeţean (cj) bihor, a afirmat că noul primar al municipiului reşedinţă de judeţ este florin birta, actualul viceprimar şi liderul organizaţiei pnl oradea, anunță agerpres. "este cert că domnul florin birta a câştigat alegerile, dată fiind situaţia din oradea, şi aşteptăm.

Printi Si Cersetori Legea Salarizarii Unitare A Produs Efecte Aberante

Printi Si Cersetori Legea Salarizarii Unitare A Produs Efecte Aberante

Ştirea de ieri, conform căreia ilie bolojan dă afară jumătate din angajaţii cj bihor, îmi confirmă justeţea celor susţinute în alte articole. aparatul bugetar este peste tot supradimensionat, iar restructurarea lui ar fi eliberat fonduri uriaşe, necesare în investiţii, sănătate, educaţie. nici argumentul electoral nu stă în picioare. pnl pierde voturile a 5 milioane de. Ilie bolojan, actualul primar al oradei şi lider pnl bihor, s a prezentat la vot dimineața la ora 8.30, la colegiul național emanuil gojdu. la intrarea în secția de votare, acestuia i s a măsurat temperatura. candidatul pnl pentru funcția de președinte al consiliului județean a declarat. Ilie bolojan (bertény, 1969. március 17. –) román politikus, a nemzeti liberális párt tagja, 2008 és 2020 között nagyvárad polgármestere. pályafutása. 2004 től 2005 ig a bihar megyei tanács tagja, 2005 től 2007 ig bihar megye prefektusa volt. 2008 tól három cikluson át, 2020 ig nagyvárad polgármestere jegyzetek. Romania ilie bolojan, președinte al consiliului județean bihor. distribuie . print. noul președinte al consiliului județean bihor, fost primar al municipiului oradea, a anunțat reorganizarea din temelii a instituţiei, care se va solda de la 1 decembrie cu concedierea a 86 de angajaţi, urmând să mai lucreze 88. Liberalul ilie bolojan, aflat la finalul celui de al treilea mandat de primar la oradea, şi a depus luni candidatura pentru funcţia de preşedinte al consiliului judeţean (cj) bihor. "vreau să le mulţumesc tuturor celor care au strâns peste 30.000 de semnături pentru a mă susţine în această competiţie electorală care va începe de.

Primul Care Critică Plângerea Penală Depusă De Ludovic Orban

Primul Care Critică Plângerea Penală Depusă De Ludovic Orban

Ilie bolojan, noul președinte al consiliului județean bihor, care a fost primarul municipiului oradea în ultimii 12 ani, a anunțat în prima sa conferință de presă de la preluarea funcției că reduce la jumătate personalul instituției. Ilie bolojan, fost primar al oradei, ales acum preşedinte al consiliului judeţean bihor şi în al cărui mandat oraşul s a schimbat în mod spectaculos, i a transmis că dacă oraşul nu are venituri, atunci nu este uşor să schimbi total faţa unui oraş. La o săptămână de la preluarea funcţiei de preşedinte al consiliului judeţean, ilie bolojan a anunţat reorganizarea din temelii a instituţiei. de la 1 decembrie vor fi concediaţi 86 de angajaţi, iar în cj vor mai lucra doar 88. noul preşedinte a afirmat că mulţi angajaţi nu aveau. Sunteți la: oradea.ro primar ilie gavril bolojan. rețele sociale. selectați limba. mobile menu. piata unirii nr. 1, 410100 oradea 0040 259 437 000 [email protected] pagină contact. Știri;. Ilie bolojan a dat lovitura în județul bihor. update: după numărătoarea paralelă a pnl și centralizarea voturilor din 140 de secții, din totalul de 145 din municipiul oradea, ilie bolojan a obţinut 74,34% din voturi.

Ilie Bolojan, Primarul Oradei şi Fost Prim Vicepreședinte Al Pnl, La Interviurile Europa Fm

Ilie bolojan obține președinția consiliului județean bihor 28.09.2020 03:18 actualul primar al municipiului oradea, ilie bolojan, va fi noul președinte al consiliului județean bihor, în timp ce noul primar al municipiului oradea va fi florin birta, în prezent viceprimar şi liderul organizaţiei pnl oradea. Fostul primar al municipiului oradea, ilie bolojan, proaspăt ales preşedinte al consiliului judeţean bihor, a anunţat în prima sa conferinţă de presă de la preluarea funcției că va da afară jumătate din angajații cj: 86 vor fi concediaţi și vor rămâne 88. ilie bolojan a declarat marți că mulți angajați ai cj efectiv nu au "obiectul muncii", dar primesc salarii mari. Ilie bolojan, oradea. 65,352 likes · 30,808 talking about this. primarul municipiului oradea, din anul 2008.

Related image with ilie bolojan

Related image with ilie bolojan