Foto Stefan Radu 56967

by cute766
Foto Stefan Radu 56967

Foto Stefan Radu 56967

Stefan radu of ss lazio poses for a picture with his wife alexandra radu during the celebrations for the 120th anniversary of the ss lazio at castel stefan radu of ss lazio celebrates winning the serie a match between ss lazio and empoli at stadio olimpico on february 7, 2019 in rome, italy. Ștefan radu, 34 de ani, a intrat în istoria lui lazio. plecat de la dinamo bucurești în 2008, pentru 5,4 milioane de euro, fundașul român a bifat în meciul cu spezia (2 1) meciul cu numărul 402 în tricoul biancocelestilor. numărul 1 all time, depășindu l pe beppe favalli, fostul căpitan al romanilor. ex dinamovistul a fost celebrat…. Ștefan radu, dezvăluiri în premieră: ”atunci m am gândit să mă las de fotbal!” articol scris de digi sport 10.04.2021, 18:26 . Ștefan radu este omul zilei la lazio a fost ”întronat” rege după ce a devenit jucătorul cu cele mai multe prezențe în tricoul biancoceleștilor din istoria clubului. Fundașul român Ștefan radu a bifat partida cu numărul 402 în echipamentul lui lazio, a intrat definitiv în istoria acestui club fondat în 1900. fotbalistul a depășit recordul deținut de giuseppe favalli prin prezența în meciul ce se joacă acum pe ”olimpico”, contra celor de la spezia. a fost 0 0 la pauză, dar finalul a…. Galerie foto Ștefan radu, 13 ani de dueluri cu ”balaurii” din serie a! de la beckham și milito la ibrahimovic și cristiano ronaldo articol scris de daniel anghel 28.01.2021, 17:48 . lazio i a dedicat un videoclip special lui Ștefan radu (34 de ani), care joacă de 13 ani în tricoul formației din capitala italiei.

Cara Van Der Auwera Presenteert Op Radio Klara Bekende

Cara Van Der Auwera Presenteert Op Radio Klara Bekende

De antena sport.publicat pe 04.04.2021 la 14:50 actualizat pe 04.04.2021 la 14:51 Ştefan radu şi jucătorii lui lazio au primit un cadou special pentru victoria cu spezia, scor 2 1, în care românul a stabilit recordul de prezenţe în istoria clubului din capitala italiei. Ștefan radu (34 de ani) a intrat în istoria lui lazio și a devenit jucătorul cu cele mai multe prezențe în tricoul „biancocelest”, după victoria cu spezia din serie a, scor 2 1, iar renzo rossi a dezvăluit că internaționalul român a avut mai multe oferte în ultimii ani, printre care și una de la juventus. Stefan radu a fost 'incoronat' la lazio! cum l au omagiat colegii dupa ce a devenit jucatorul cu cele mai multe meciuri all time pentru echipa din capitala italiei stefan radu, asaltat de oferte din serie a: "a preferat sa ramana la lazio! era in discutie si cu juventus!".

Lazio Radu Verso Il Divorzio Inzaghi Vuole Dar Spazio Ai

Lazio Radu Verso Il Divorzio Inzaghi Vuole Dar Spazio Ai

Stefan Radu, Il Più Presente Nella Nostra Storia

the boss 402 battaglie con l'aquila sul petto #cmoneagles. fortaleza production "subscribe to raise your football culture" business: [email protected] music: michael white venus (feat. mylk) [ncs stefan radu domenica scorsa ha festeggiato 401 partite con la maglia della lazio eguagliando il record di beppe favalli. tutti e due terzini sinistri, una top 3 goluri stefan radu !!! by norby top. pa! d.

Related image with foto stefan radu 56967

Related image with foto stefan radu 56967