Constantin Zamfirescu

by cute766
Poze Constantin Zamfirescu Actor Poza 1 Din 18 Cinemagia Ro

Poze Constantin Zamfirescu Actor Poza 1 Din 18 Cinemagia Ro

Constantin zamfirescu a fost încercat de viață de mai multe ori pana la operatia recenta. În urmă cu cinci ani, actorul a declarat că își poate folosi doar jumătate din capacitatea creierului, fiind victima unui malpraxis la naștere. medicii care s au ocupat de nașterea mamei lui nu s au ocupat îndeajuns de ea. Constantin zamfirescu videos; playlists; community; channels; about; home trending history get premium get tv best of music sports gaming. Drama lui constantin zamfirescu. actorul a asuns un mare secret de fani până când s a aflat că are cancer. vestea că actorul constantin zamfirescu, 52 de ani, se luptă cu cancerul, iar luni va ajunge pe masa de operație, a șocat pe toată lumea. s a aflat marele secret al lui constantin zamfirescu după ce a […]. De cristina plesoianu.publicat pe 23.10.2020 la 18:13 actualizat pe 24.10.2020 la 00:41 actorul constantin zamfirescu se află într o situație greu de imaginat. Îndrăgitul gogoașă a fost diagnosticat cu cancer, iar acum va fi supus unei intervenții chirurgicale și are nevoie urgentă de sânge. Constantin zamfirescu, alias gogoașă din trăniți în nato, are nevoie de ajutor. Îi va fi extirpat un rinichi, astfel că are nevoie de sânge. constantin zamfirescu, cunoscut publicului telespectator ca goagoașă din serialul de la prim tv trăzniți în nato, suferă de cancer și are nevoie disperată de ajutor.

Constantin Zamfirescu Din Trasnitii E Sarbatoritul Zilei De 1 Ianuarie 2020 Exclusiv

Constantin Zamfirescu Din Trasnitii E Sarbatoritul Zilei De 1 Ianuarie 2020 Exclusiv

Actorul constantin zamfirescu are zâmbetul pe buze după operaţia de cancer suferită! pe 26 octombrie, constantin zamfirescu a fost operat la un spital din bucureşti. gogoaşă din trăsniţii, aşa cum e cunoscut acesta, a fost diagnosticat cu cancer, iar medicii au decis să intervină, să extirpeze un rinichi. Internat recent în spital, actorul constantin zamfirescu a mai pățit un necaz, de această dată fiind amendat de poliția rutieră. actorul de 52 de ani și a anunțat prietenii zilele trecute că. Actorul constantin zamfirescu, "gogoaşă", din serialul "trăsniţii", are cancer. actorul constantin zamfirescu, “gogoașă” din serialul “trăsniții”, are nevoie urgentă de sânge, după ce i s a pus un diagnostic crunt.anunțul a fost făcut chiar de el, pe contul de facebook. “am nevoie de sânge. orice grupă. nu aș fi vrut să fac asta!. Constantin zamfirescu: ”ajutor pe care l am primit înmiit și care mă copleșește și mă încarcă pozitiv!” astăzi, cu 24 de ore înaintea intervenției decisive, constantin zamfirescu a scris. Constantin zamfirescu „gogoașă” nu mai crede în instituțiile bisericești . după o perioadă în care a fost oarecum dezamăgit și a încercat să găsească un răspuns pentru problemele și încercările cu care s a confruntat familia lui, constantin zamfirescu a ajuns la concluzia că dumnezeu se află în el și că nu are nevoie de nicio instituție bisericească care să i.

Poze Constantin Zamfirescu Actor Poza 9 Din 18 Cinemagia Ro

Poze Constantin Zamfirescu Actor Poza 9 Din 18 Cinemagia Ro

Constantin zamfirescu, celebrul gogoașă din serialul trăsniții, a fost diagnosticat cu cancer. actorul a postat un mesaj pe contul de socializare, în care cere ajutorul oamenilor, înainte de operația pe care o va face în curând. “am nevoie de sânge. orice grupă. nu aș fi vrut să fac. Constantin zamfirescu a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer la rinichi. el a suferit o operație de urgență, luni, 26 octombrie, care a decurs foarte bine. Înainte, actorul le a cerut ajutorul oamenilor, pentru că avea nevoie neapărat de sânge. Actorul constantin zamfirescu, cunoscut pentru rolul "gogoaşă", din serialul tv "trăsniţii", a fost diagnosticat cu cancer și are nevoie urgentă de sânge. anunțul a fost făcut de colegii săi pe facebook. aceștia precizează că actorul trebuie să fie operat. Constantin zamfirescu, actor: pitici si tatici. constantin zamfirescu is an actor, known for pitici si tatici (2003), vacanta mare (1999) and trasniti din n.a.t.o. (2003). Actorul constantin zamfirescu a făcut apel în mediul online. pe 23 octombrie s a aflat că actorul duce o luptă crâncenă cu boala. cel care îi dă viaţă lui gogoaşă în serialul trăsniţii a fost diagnosticat cu cancer. pe reţelele de socializare a anunţat că are nevoie de sânge. „am nevoie de sânge. orice grupă.

Poze Constantin Zamfirescu Actor Poza 14 Din 18 Cinemagia Ro

Poze Constantin Zamfirescu Actor Poza 14 Din 18 Cinemagia Ro

Actorul constantin zamfirescu, sau zamzu, așa cum îi spun apropiații, este tatăl a doi copii david și sara. „colegul nostru are nevoie de sânge. orice grupă. nu am fi vrut sa facem asta! nu v am fi scris nimic despre situația prin care trece, dar urmează sa fie supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Constantin zamfirescu actor s a născut la 14.08.1968, cunoscut(ă) pentru trăsniții. biografie constantin zamfirescu: constantin zamfirescu, cunoscut sub numele de gogoase, din serialul "trasniti in nato", are 40 de ani si spune despre el ca. Constantin zamfirescu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din românia. s a făcut cunoscut publicului prin personajul gogoașă, căruia i a dat viață în serialul de comedie „trăsniții”, fiind mereu o figură veselă și pusă pe șotii. ultima perioadă este însă una foarte dificilă pentru el, mai ales de când se confruntă cu probleme foarte grave […]. View the profiles of people named zamfirescu constantin. join facebook to connect with zamfirescu constantin and others you may know. facebook gives. Dr. constantin zamfirescu dr. constantin zamfirescu,|,medic primar ,|,91,specializare ,|,8,| spitalul universitar de urgenta elias bd. marasti nr. 17.

Poze Constantin Zamfirescu Actor Poza 7 Din 18 Cinemagia Ro

Poze Constantin Zamfirescu Actor Poza 7 Din 18 Cinemagia Ro

Acum, constantin zamfirescu deja a fost operat și a postat primele imagini de pe patul de spital. actorul a dat asigurări că este bine și după perioada de recuperare intenționează să se întoarcă rapid la muncă. „sunt bine. am avut o noapte grea, dar azi sunt în salon, amețit, dar o să dorm, apoi trebuie sa ma ridic si sa fac pași. Interest over time. constantin zamfirescu is the most searched hot trends keyword romania is the most searched hot trends keyword romania. Actorul constantin zamfirescu, cunoscut pentru rolul gogoaşă, din serialul tv trăsniţii, a fost diagnosticat cu cancer si are nevoie urgenta de sange. anuntul a fost facut de colegii sai pe reteaua de socializare facebook. colegul nostru are nevoie de sânge. Elisa leonida zamfirescu (10 november 1887 – 25 november 1973) was a romanian engineer who was one of the first women to obtain a degree in engineering. she was born in the romanian town of galați but qualified in berlin.during world war i she managed a hospital in romania. Duiliu zamfirescu (30 october 1858 – 3 june 1922) was a romanian novelist, poet, short story writer, lawyer, nationalist politician, journalist, diplomat and memoirist. in 1909, he was elected a member of the romanian academy, and, for a while in 1920, he was foreign minister of romania.zamfirescu is best remembered for his comăneștenilor literary cycle, comprising his novels viața la.

Imnul RomÂnului Cinstit

Constantin zamfirescu, actorul devenit celebru pentru rolul jucat în serialul „trăsniții” are mare nevoie de ajutor după ce a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă. „gogoașă”, așa cum este cunoscut datorită producției de la prima tv, se confruntă cu probleme grave de sănătate. Actorul constantin zamfirescu, cunoscut publicului larg din serialul ”trăsniții”, a fost externat după ce a fost operat de cancer. constantin zamfirescu, interpretul rolului „gogoașă” din serialul de televiziune ”trăsniții”, a anunțat pe pagina de facebook că a fost diagnosticat cu cancer acesta a făcut apel la fanii săi pentru a dona sânge înainte de a fi operat. Actorul constantin zamfirescu, cunoscut pentru rolul ”gogoașă” din serialul ”trăsniți în nato” are nevoie urgentă de transfuzii de sânge după ce a fost diagnosticat cu cancer. trupa umoristică sabotorii, din care face parte și actorul constantin zamfirescu, a postat pe facebook un apel la donatorii de sânge:.

Related image with constantin zamfirescu

Related image with constantin zamfirescu